Huomenna on uuden vuoden alku ja on tullut aika katsoa mitä blogivuosi 2008 toi tullessaan. Tylsää, mutta tapanahan on velloa menneissä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tammikuu

 

Sain tiedon, että SusuPetal oli voittanut yhdessä Kemppisen kanssa tittelin vuoden 2007 parhaasta blogista. Edelleenkin nolostuttaa, mutta helmikuussa aloitettu tiivis psykoterapia ja kohdilleen osunut lääkitys auttavat ihmeesti käsittelemään kiusallisia tunteita.

 

Helmikuu

 

Lomailin ulkomailla ja päivityksessä oli yli viikon tauko. Vau. Mieletöntä.

 

Maaliskuu

 

Kuukauden merkittävimmät työt olivat mainokset OrkkuPuikolle (teksti Saara) ja (Pisaran tekstiin) OrkkuPutkelle. Hmm, kertonee kuukauden tasosta jotain.

 

Huhtikuu

 

Heräävä kevät herätti minussa uinuvan, hereille pyrkivän muotitoimittajan, joten Lumppuja ja Lureksia-blogi syntyi tyydyttämään muitakin trendiherännäisiä. Toimittajiksi sain oivan joukon etulinjan tyyliniekkoja.

 

Toukokuu

 

Perustin jälleen uuden blogin, kuvablogin ilman sanoja. Liikaa blogeja? joku voisi kysyä.

En vastaa.

 

Kesäkuu

 

Tarun inspiroima Kelvottomien Kirjailijoiden Seuran perustamisasiakirja laadittiin ja seuran jäsenluettelo on venynyt uskomattomiin mittoihin.

 

Heinäkuu

 

Heinäkuun alku oli surun aikaa. Blogiystäväni lähti viimeiselle keikalleen. Ikävä jäi.

 

**

 

Myöhemmin heinäkuussa sain päähäni julkaista toisen omakustanteen. Edellinenhän oli ilmestynyt joulukuussa 2007.

Järjestin blogini lukijoille äänestyksen kirjan nimestä (Karpalon ehdotus tuli valittua) ja kansikuvasta. Ja kirja ilmestyi.

 

Elokuu

 

Edellisvuosien tapaan halusin auttaa opettajia heidän valitsemallaan tiellään ja kehitin yhdessä lukijoitteni kanssa elämänuskomusopin oppimateriaaleineen tulevaisuuden toivojen kanssa kamppailevien kasvattajien avuksi, tueksi ja turvaksi.

 

Syyskuu

 

Lähestyvä syksy sai minut laatimaan hoitotahtoni.

Sunnuntait saivat uuden merkityksen, kun liityin Lepiksen perustamaan Sunday Classic-klubiin.

 

Lokakuu

 

Blogini täytti kolme vuotta. Syksyn harmautta ilmassa.

 

Marraskuu

 

Ilman Lepiksen How to survive November-projektia en olisi selviytynyt marraskuusta, sillä kaiken maallisen kaameuden lisäksi kaamea marrasflunssa velloi aivoissani tehden ajatustoimintani ihmeen höttöiseksi.

 

Joulukuu

 

Joulun odotusta. Kevään odotusta. Valon odotusta.

 

***

 

Siinä siis blogivuosi 2008. En edes viitsi laskea kuinka paljon kirjoituksia ja kuvia eri blogeissani olen julkaissut. Hankin sen sijaan elämän, hahhhah.

 

Kiitos kaikille lukijoille tästä vuodesta. Ilman teitä en olisi. Näin se on. Bloggaaminen on jatkuvaa interaktiivista toimintaa, inspiraation löytämistä muilta, innon saamista toisilta. Lämpöä, myötätuntoa, välittämistä, huomioimista.

 

Ihan oikeaa elämää.