Tulivuori (ostaja Polga)

 

SuviAnniina on pystyttämässä näyttelyä Hämeenlinnan kirjastoon elokuussa. Näyttely aukeaa 16.8.2010. Ripustettavaksi pääsevät SuviAnniinan upeat valokuva- ja digitaideteokset, joista olemme saaneet nauttia hänen blogissaan.

 
Näyttelyn pystyttäminen ei ole halpaa hommaa. Kuka tahansa, joka on asian kanssa ollut tekemisissä, tietää, että useimmiten näyttelyn järjestäminen tietää taiteilijalle reilusti persnettoa. On tietenkin taitelijoita, jotka jäävät myynnin ansiosta plussan puolelle, mutta he lienevät yhtä harvassa kuin kirjoittamisellaan elävät kirjailijat tässä maassa.

 

 

Ristikko (ostaja Hirlii)

 
Kuvagalleriassani on ollut kommentteja, joissa on kysytty, myisinkö piirustuksiani/maalauksiani. Nyt alan vastata kyllä (harkinnan mukaan…), sillä ajattelin töistäni saamilla euroilla ryhtyä SuviAnniina näyttelyn sponssaajaksi.
 
Eli homma menee näin: Jos olet kiinnostunut jostakin työstäni, ilmoita kiinnostus minulle s-postilla, niin mietimme hintaa ja päästyämme sopimukseen, maksat SuviAnniinan tilille kyseisen summan ja piirustus/maalaus lähtee sinulle. Digitaalisesti tehdyt työni eivät ole myynnissä, niitä en jaksa alkaa printtailla.
 
Mikäli et halua töitäni, mikä on ymmärrettävää, hahhah, voit sponsoroida SuviAnniinaa hankkimalla esimerkiksi kevään ylioppilaalle, kesän hääparille tai ihan vaikka itsellesi ihania julisteita, joita SuviAnniina myy nettikaupassaan sekä kehyksillä että ilman. Käy katsomassa, ihastu ja osta! Tai hanki hurmaavat postikortit samasta paikasta.

 

 

Kipu (ostaja Polga)

 

 

 

Kolme työtäni on jo löytänyt ostajan. Polga hankki itselleen Kivun ja Tulivuoren, Hirlii Ristikon. Kiitos heille!

 
Tule mukaan tekemään SuviAnniinan unelmasta totta! Jos haluat, voit mainostaa tätä projektia myös omassa blogissasi. Yhdistetään Blogistanian voimat.