1055370.jpg

Hän ei pidä naisista. Olisi ehkä liioittelua sanoa hänen vihaavan naisia, ainakin hän itse olisi ensimmäisenä kieltämässä asian. Itse asiassa hän sanoisi pitävänsä naisten puolta, olevansa naisasialla. Puhuuhan hän naisen asemasta yhteiskunnassa, miehen vallasta alistaa naisia, vääristyneistä rakenteista, jotka pakottavat naisen muottiin, joka oksettaa ja kuvottaa.

Hän halveksii naisia, jotka haluavat näyttää kauniilta, sillä hän uskoo ainoastaan sielun kauneuteen. Hän ylenkatsoo naisia, jotka huolehtivat itsestään käymällä pilateksessa ja kosmetologilla, sillä hänen mielestään yksikään nainen ei halua huolehtia itsestään itsensä takia. Takana on aina miellyttämisenhalu, joka kohdistuu miehiin, sekä tarkoin harkittu piikki, joka kohdistuu naisiin, jotka eivät huolehdi itsestään, vaan antavat kilojen kertyä, kasvojen harmaantua ja joiden hiusten värihuuhtelu on enää haalea muisto uloskasvaneen permanentin haurastuttamassa hiuslatvassa.

Niin kuin kauniita, hän väheksyy myös tyhmiä naisia, joiden päivät täyttyvät toisaikaisista askareista, jotka nekin on vain valjastettu miehen toiveiden täyttämiseen. Sillä mitä muutakaan on naisen ikiaikainen kehä kotoa-töihin-kauppaan-kotiin kuin orjan työtä? Ja onko kukaan nähnyt miesorjaa, hän kysyy. Kuka mies suostuisi samaan kuin nämä tyhmät naiset?

Hän ei pidä nuorista naisista, sillä heidän pukeutumisensa on mautonta ja kaiken sen mauttomuuden tarkoitus on vain toteuttaa miesten fantasioita ja ärsyttää vanhempia naisia, joilla on järkeä pukeutua sään ja tilaisuuden mukaan. Hän itse käyttää pukeutumisessaan sitä arvostelukykyä, joka nuorilla, kauniilla ja tyhmillä naisille on solahtanut miesten taskuun.

Kuitenkaan hän ei haluaisi olla mies. Hän haluaisi vain olla ainoa nainen. Koska hän tietää, että se on mahdotonta, hän toivoo sen sijaan, että muut naiset ymmärtäisivät olla hänen kaltaisiaan: älykkäitä, huumorintajuisia ja tasavertaisia kumppaneita miehille.