Bloggaaminen on ihanan inspiroivaa ja interaktiivista. Sain Mickin kommentista blogissani idean, jonka tuon nyt julki tässä.
 
Haastan jokaisen halukkaan mukaan Muodin Huipulle Vaikka Paintillä-projektiin, jossa tarkoitus on pukea kelteisillään kirmaava Keskiäkäinen juuri sinun suunnittelemiisi design-vaatteisiin!
 
Suunnittele siis ja toteuta unelmien asu Keskiäkäiselle ja pelasta hänet paleltumiskuolemalta! Näetkö Keskiäkäisen Linnan juhlissa boolin kimpussa, vaeltamassa Skotlannin nummilla, kerjäämässä Stokkan edessä, rypyttymässä karjalanpiirakoita kotikeittiössä tai liihottelevan ykkösluokan bisnesnaisena tekemässä diilejä Sipoossa ja Singaporessa? Onko muotisuunnittelijan tyylisi avantgardea, couturea, prismaa, kirpparistailia tai S/M? Vain mielikuvitus on rajana, budjetti ei lainkaan!
 
 
Tee näin: tallenna Keskiäkäisen kuva koneellesi (klikkaamalla suuremmaksi) ja disainaa vaatteet haluamallasi ohjelmalla palelevan paran ylle. Tarvittaessa voit käyttää kuvassa asusteita sekä meikki- ja kampauspalveluja, jos Keskiäkäisen kasvot mielestäsi vaativat ehostusta ja hiusten juurikasvu pistää liikaa silmään.. Voit julkaista kuvan blogissasi (jos ilkeät), kerro postauksestasi minulle kommenteissa tai voit lähettää kuvan minulle s-postissa. Samalla pyydän tässä lupaa koostaa syntyneistä asuista jonkun teoksen, joko kollaasin, videon tms. Kerro myös asusi tarina eli missä tilanteessa Keskiäkäinen on puvussasi.
 
Aikaa on lauantaihin 12.12.09 klo 23.59 asti eli puolisentoista viikkoa.
 
Osallistuneiden kesken arvon palkinnon, joka voi olla kirja, mutta mistä sen tietää. En siis valitse parasta asua, arpaonni saa ratkaista.
 
Tervetuloa mukaan muodin maailmaan!