Perjantai ja kolmastoista päivä eli hyvä hetki suorittaa arvonta kaikkien niiden kesken, jotka jättivät kommenttinsa postaukseen, jossa kysyin lukijoiden mielipiteitä siitä, mitä tekisin tauluilleni.
Palaan kyselyn tuloksiin ja niiden herättämiin ajatuksiin myöhemmin.
Kiitos kaikille lukuisille, jotka äänestivät ja jättivät kommenttinsa!
 
AinaIlona ja HymyileeAina eivät tällä kertaa pystyneet toimimaan arvonnan suorittajina (sori, Ari). Ystävykset ovat lomamatkalla Moskovassa lepuuttamassa leukapieliään, tytöiltä tuli kortti, että hengityssuojaimen takaa on vapauttavaa näyttää hapanta naamaa.
 
Keräsin siis rohkeutta ja otin yhteyttä Heddaan. Luvattuani hänelle hieman juomaa ja mukavan mekon johonkin strippiin, Hedda myöntyi ja sanoi nostavansa ne kirotut voittajalipukkeet boolimaljasta (huom. olen siistinyt Heddan kielenkäyttöä).
Arvonnan virallisiksi valvojiksi Hedda halusi Villiksen, Lakun ja Stigun. Arvonta suoritettiin tänään kello 16.30 Heddan herättyä unilta.
 
 

 

Onnea siis Miiwi! Ylimääräiset lohdutuspalkinnot lähtevät Railatertulle, Putiluille ja Tuimalle. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti s-postilla paitsi Putiluille, jonka meiliosoitetta ei löytynyt. Joten Putilui, otapa yhteyttä susupetal (@) hotmail.com!