Eilen neljä seinää alkoi ahdistaa, joten tilasin taksin ja ajoin Harakan Taivaaseen. Taksikuskit ovat mukavia. Olen ajanut, eri syistä johtuen, taksilla todella paljon viimeisen parin vuoden aikana. Kovin halpaa iloa taksilla ajaminen ei ole, mutta minulla ei ole ajokorttia ja olen laskenut, että ajokortin hinnalla saan istua taksin kyydissä aika monta kertaa.
 
Taksikuskin kanssa juteltiin snookerista, lätkästä ja futiksesta. Pilleripöhnässäni olen puhelias ja hauska, eikä kukaan voisi aavistaa, että sairastan vakavaa masennusta ja poden iskiasta. No, iskias on kyllä aika näkyvä oire. Taksikuskin kanssa pähkäilimme jonkin aikaa, miten pääsen taksiin. Pitääkö peruuttaa penkille? Kokeilla sivuittain autoon menoa? Tulla pää edellä?
Onnistui lopulta. Aika hauskaa, jos unohtaa kivun.

 

Harakan Taivaaseen vein uusia hattuja, pari kranssia ja hiuspantoja. Hatuissa on uutuuksia. Olen tehnyt glamour-hiippalakkeja. Oikein tyylikkäitä. Menkää katsomaan ja ostakaa!

 

Hiuspannat ovat uhkeita, reheviä, taatusti yksilöllisiä. Niitäkin kannattaa ostaa.
Ovikranssini eivät ole ihan perinteisiä eli jos haluat oveesi/ikkunaasi jotain todella erilaista, kannattaa hankkia kranssini.
 
Harakan Taivas on auki joka päivä klo 10–18, kauppa sijaitsee Helsingissä, Kampissa, Malminkadun ja Eteläisen Rautatiekadun kulmassa. SusuPetal-tuotteiden lisäksi siellä on korufriikeille sellaiset apajat, että heikottaa. Upeita käsintehtyjä korviksia, kaulakoruja, rannekoruja. Kuolaus.
 
Paluumatkan taksikuski oli myös potenut selkää. Itse asiassa aika monella taksikuskilla on kokemusta selkävaivoista. Vertaisryhmää.
Ei ihme, että taksilla on mukava matkustaa.

 

 Kotisivuillani on kuvia kaikista hatuistani ja pannoista. Klikkaa itsesi sinne.