1561037.jpg

Parina syksynä olen julkaissut täällä blogissa oppiaineistoa iloksi, avuksi ja tueksi opettajille. Vaikka oppikirjakustantajat eivät ole ottaneet onkeen, olen silti kohtuullisen ylpeä Aapisestani ja Matematiikan kirjastani ja toivon, että materiaalista on ollut hyötyä kaikille kansan kynttilöille, jotka nytkin, suvivirren alkusointujen vasta häämöttäessä tuolla parin viikon päässä, eivät voi olla kauhulla miettimättä ensi syksyä ja tulevia opetushaasteita.

On varmaan äärimmäisen ankeaa opettaa vuodesta toiseen, uusille ja uusille ikäluokille, samoja asioita, tankata kaikki vanhat jutut aina uusiin puupäihin, joten kaikki kunnia opettajille. Minusta ei olisi siihen, mihin te kykenette, ja siksi haluan osaltani lievittää rutiinien ja toistojen tuskaa kehittämällä uutta oppimateriaalia teidän pelastukseksenne.

Syksy on täällä nopeammin kuin edes osaamme pienissä, sairaissa mielissämme aavistaa, ja siksi minun on ryhdyttävä toimiin. Ongelma on vain siinä, että en tiedä, mitä oppiainetta alkaisin työstää. Niinpä pyydän tämän blogin lukijoilta ehdotuksia. Kerro kommenttilaatikossa, minkä oppiaineen sinä haluaisit saattaa moderniin ja dynaamiseen kuosiin.

Toivon mukaan saan hyviä vinkkejä. Kiitos etukäteen ideoista, joilla edelleen pidämme suomalaiset koululaiset Pisa-tutkimusten kärjessä.

Muahhahhhaaa!