Eräänä päivänä heräsin ja huomasin muuttuneeni muusasta mesenaatiksi. Minusta oli tullut se täti, jota kaupan kassa teititteli, ja huomasin tappelevani verissä päin istumapaikasta täpötäydessä ruuhkabussissa. vspace=

 
Näin lukee uuden kirjani Keskiäkäisiä hajatelmia takakannessa. Kirja on ilmestynyt BoDin julkaisemana eli omakustanteena kuten aikaisemmatkin kirjani.
 
 
Keskiäkäinen sisältää sarjakuvia, tarinoita ja runoja naisesta keskiäkäisyyden kynnyksellä. Tästä kirjasta löytyy vinkit miten parisuhdetta ei kannata hoitaa, milloin kannattaa hakeutua terapiaan ja milloin on aika rakastaa itseään.
 
 
Kirja on välttämätön kaikille naisille. Se on myös välttämätön kaikkien naisten ystävättärille, äideille, anopeille, sisarille, isoäideille, tädeille, serkuille ja kaimoille. Erityisen tärkeä kirja se on miehille, joiden tuttava- tai peräti lähipiiriin kuuluu nainen, jolla ei vielä ole tätä kirjaa.
 
 
Osta itsellesi hyvä joulu. Hemmottele, nauti ja kiitä itseäsi kuluneesta vuodesta hankkimalla itsellesi tämä kirja, jossa on hersyvyyttä, huumoria ja herkkyyttä. Pidä huoli, että myös ystäväsi saa tämän kirjan – mainio joululahjaidea!
 
Kirjan voit tilata ja ostaa verkkokirjakaupoista, esim. Suomalainen, BookPlus, Suurikuu, Info, ja tietenkin BoD,  ja jos haluat, vaadit ja anelet, niin lähikirjakauppiaasi voi myös tilata kirjan sinulle Kirjavälityksen kautta.
 
Juhlat alkakoot – kirjan julkistamisjuhlat siis! Käykää peremmälle ja nauttikaa pöydän antimista! Tarjolla on tavalliseen tapaan sitä sun tätä ja paljon.