Lepis tuossa kertoili blogissaan, että vuosi on kulunut siitä, kun Sunday Classic lähti leviämään muihin blogeihin. Lepis itsehän oli ilahduttanut sunnuntaiklassikoillaan meitä jo kauan ennen sitä.
 
Mikä sai minut lähtemään mukaan sunnuntaiklassikoihin? Hmmm, se tuntui hyvältä syyltä alkaa viettää aikaa youtubessa. Lepiksen löytöjen myötä halusin itsekin löytää enemmän ja enemmän, juuri omanlaistani musiikkia. Etsiminen osoittautui palkitsevaksi, olen sukeltanut muistoihin musiikin myötä, olen jäljittänyt klassikoiden alkujuuria menneille vuosikymmenille, olen löytänyt kauan unohduksissa olevia kappaleita. Löydettyjä helmiä ja vielä etsimättä olevia klassikoita on jo nyt niin paljon, että todennäköisesti tämä blogi ei ihan vähään aikaan lopu ainakaan Sunday Classic-kategorian osalta.
 
Ensimmäinen Sunday Classic-biisini vuosi sitten oli Beatlesien kappale All My Loving. Se oli ensimmäinen single, jonka ostin. Muistelun merkeissä soitan yksivuotisjuhlien kunniaksi Beatlesien Twist And Shout-kappaleen, joka on cover Top Notesien (Medley-Russell) alkuperäisestä levytyksestä (1961). Beatlesien videopätkä on taltioitu vuonna 1963 The Royal Variety Showssa, yleisön joukossa oli myös kruunupäitä, joiden kunniaksi tämä  John Lennonin legendaarinen alkuspiikki.
 
For our last number I’d like to ask your help: for the people in the cheaper seats: clap your hands, and the rest of you: if you just rattle your jewelry.