1208503.jpg1208503.jpg1208503.jpg1208503.jpg

Lepis, Timo, Tuima, Käpsä, Inkivääri, Nukke ja Celia ja IinesJ , Kirsi ja HPY sekä Hepoliini ja Mymskä ja Henna ja Katili ovat antaneet blogeilleni, niin tälle kuin Kuvalle ja sanalla sekä RunoSaarelle tunnustusta "You make my day"-kukkakimpun myötä -palkintomeemi, joka leviää ympäri Blogistaniaa tehokkaammin kuin influnssa-aalto varusmiesten keskuudessa.

You make my day-palkinto on alkujaan amerikkalainen, ja tarkoitus olisi nyt jakaa saamani tunnustus kymmenelle bloggajalle, jotka tuovat iloa ja inspiraatiota päivääni. Ja tähän kohtaan pitää peistata ohjeet:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Kiitos yllämainituille yhteisesti ja yhtäläisesti, ja jokaiselle heille voisin tämän kimpun antaa, kuten myös kymmenille muille bloggaajille, joiden blogeja seuraan päivittäin. Tämä kimppu on kuitenkin reissannut niin perusteellisesti ympäri Blogistaniaa, että epäilen aika monen jo saaneen sen ja pelkäänpä, että maljakot alkavat pian loppua eri puolella, joten pistän kimput Interfloran välityksellä ulkomaille ja/tai ulkomaan kielellä kirjoittaville bloggaajille.

Peter on Pariisissa asuva, alunperin Ruotsista kotoisin oleva bloggaja, jonka Pariisin tuntemus ja esittelykyky ovat kiehtovaa luettavaa. Kirjoittaa englanniksi, mutta kommentoi myös ruotsiksi ja ranskaksi.(Peter is a Swede living in Paris, an excellent guide who writes in English and comments also in French and Swedish)

Mick on amerikkalainen taiteentekijä, jonka kuvat ovat inspiroineet minua hyvinkin paljon.(Mick is into art, he's American and his works are of constant inspiration to me)

Trijnie on hollantilainen lasitaiteilija, jonka töissä uskomattomat värit seikkailevat.(Trijnie lives in Holland, and in her glass works the colours just have a great adventure!)

Kenneth on San Fransiscossa asuva kirjoittaja -Kenneth on tehnyt Friscolle sen, minkä Woody Allen teki New Yorkille -lukekaa!(Kenneth lives in SF and he has made the town as romantic as New York was made by Woody Allen -read so you'll see!)

HPY kirjoittaa ranskaksi, englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi. Asuu Ranskassa.(HPY writes in French, English, Swedish and Finnish. She lives in France)

chrome3d asuu blogitietojensa mukaan Espoossa, mutta kirjoittaa englanniksi. Kuvaa pilviä. Ja muuta.(chrome3d lives in Espoo(that's Finland), but he writes in English. Photographes clouds. And other things)

Maurelita asuu myös Ranskassa ja päivittää sekä ranskaksi että suomeksi. Kaksikielistä arkea ja vähän glamuuria!(Maurelita lives also in France and she writes in French and in Finnish. Ordinary life with two languages and a hint of glamour!)

Itkupilli siirtyi Mansesta Los Angelesiin, mutta hänen kollaasinsa ovat edelleen yhtä mykistäviä!(Itkupilli moved from Tampere to Los Angeles, but her collages remained as stunning as before!)

Tikkis kirjoittaa Turussa, mutta englanniksi. Hänen lyhyet rivinsä ovat helmiä.(Tikkis lives in Turku(that is Finland, too), but he writes in English. His short poems are pearls.)

One World on yhteisöblogi, johon ihmiset ympäri maailmaa laittavat kuviaan -yksi maailma.(One Wolrd is a collective blog for people all over the world to post their photos)