454814.jpg

Niinhän ne naistenlehdissä kirjoittavat, että parisuhdetta pitää hoitaa. Ja varsinkin ennen kuin mitta on täysi ja astia kuohahtaa yli tai vuotaa pohjasta.


Eli aika alusta lähtien ja kaiken aikaa.

No, kaikenlaista niksiä ja vinkkiä ja ideantynkää niissä lehdissä on ja tärkeintä tuntuu olevan sen toisen ja itsensä hemmottelu ja yhteisen ajan järjestäminen ja toisen silmiin uppoaminen, joten eihän siinä auta muu kuin alkaa väsätä herkkuillallista kahdelle. Ruoka kuulema virittää sopivaan tunnelmaan ja kiihottaa muutakin kuin ruokahalua.


No, onhan se vaihtelua syödä kebabit niiden ainaisten kalapuikkojen jälkeen. Ihan kotiin tuotuna, kebabit siis.

Siinä sitten istuttiin ja mutusteltiin chiliä ja oli kuumaa, saatte uskoa. Vettä meni paljon, sillä eihän meistä kumpikaan saanut auki sitä skumppapulloa, joka tilaisuutta varten oli varattu. Ja en minä nyt tiedä, sopiiko skumppa kebabin kanssa.


Ja onko sen niin väliä.

Sitten siirryttiin sohvalle, heitettiin vaan ensin loput kebabit jääkaappiin, ne voisi lämmittää lapsille seuraavansa päivänä. Jos ne vaikka suostuisi syömään muutakin kuin kalapuikkoja.

Istuttiin siinä vierekkäin ja laitettiin leffa pyörimään. Olin Makuunista kysynyt jotain sellaista romanttista hassutusta, jossa olisi myös takaa-ajoa autoilla ja ehkä muutama tappelukin, mutta että siinä ei saisi olla Richard Gereä eikä Julia Robertsia ja olisi ihan hyvä, jos siinä olisi Selma Hayek ja vaikka Geroge Clooney, mutta nuorempana. No, sellaista ei kuulemma löytynyt, joten lainasin sitten jonkun leffan nimeltään Puhu hänelle, koska puhuminen on parisuhteessa tärkeää. Sisimpien tunteiden ilmaisemista. Ettei tule väärinkäsityksiä.

Se olikin sitten joku zombieleffa ja päähenkilökin oli melkein kuollut koko ajan, aika puhumattomissa siis. Ei me sitä kauan jaksettu katsoa, vaihdettiin canal plussalle, kun ensin oltiin vähän katsottu wrestlingiä eurosportilta. Canalilta tuli joku leffa, jossa Richard Gere oli juuri kaatamassa skumppaa naisen korkokenkään. Julia Roberts se ei ollut, eikä Selmakaan, ei tunnettu sitä naista. No, Riku otti huikan kengästä ja hymyili ja minä kysyin, että, joisitko sinä mielelläsi skumppaa minun kengästäni.

Sinulla ei ole sellaista viinapäätä, liian suuri astia skumpalle, vastasit ja kysyit mennäänkö me jo nukkumaan vai hoidetaanko vielä tätä parisuhdetta jotenkin. Minuakin väsytti jo, joten mentiin puhtaitten lakanoiden väliin ja hoidettiin parisuhdetta vielä vähän, mutta ei sitä nyt kaikkea viitsi tässä kertoa.

Sen vaan sanon, että on siinä hoidossa puolensa.

 

*******

Pakinaperjantain 20. haaste Astia