Jossain blogissani oli kommentti, jossa ihmeteltiin, että "onko sinulla tällainenkin blogi, nyt vasta löysin”.
Hmm, uskon, että voi olla vaikeaa pysyä näiden blogieni perässä, lukumäärässä ja siinä mitä ne sisältävät. Sen takia ajattelin laittaa tähän pienen esittelyn kaikista blogeistani.
 
SusuPetal
 
Se on tämä blogi, jota juuri luet. Tämä on vanhin blogeistani, sisältää tarinoita, runoja, sarjakuvaa. Blogin kuvituksena omat piirustukset. Pääasiassa fiktiivinen eli tämän blogin juttuja ei kannata ottaa totena.
 
 
 
Nimensä mukaan blogissa kuva on pääosassa. Kuvan liitteeksi voi olla runoja, esittelyjä eri aiheista. Blogi sisältää mm. kategorian Helsingin kaupunginosista.
 
 
 
Tässä blogissa on runoja lapsille ja lapsenmielisille. Päivittyy nykyään harvemmin, koska vire ei ole ollut sopiva tähän blogiin. Oma kuvitus.
 
 
 
Tämä blogi on puhtaasti valokuvablogi eli ei tarjoa sen kummempaa luettavaa. Tässä blogissa vastaan pääasiassa eri valokuvahaasteisiin.
 
 
 
Täällä julkaisen maalauksiani, niin digitaalisia kuin perinteisesti tehtyjäkin.
 
 
 
Englanninkielinen blogini, joka sisältää fiktiota, runoa, valokuvia, maalauksia sekä satunnaisesti ihan tosiakin juttuja SusuPetalin elämästä.
 
 
 
Ruotsinkielinen blogi, jonka sisältö koostuu runoista, tarinoista, muistoista, kuvista.
 
 
 
Tähän blogiin olen kerännyt kaikki tekemäni videot.
 
 
 
Ei enää (tai ainakaan tällä hetkellä) päivittyvä blogi, joka esittelee eri bloggaajien Keskiäkäiselle (viimeisimmän kirjani hahmolle) suunnittelemia ja toteuttamia vaatteita.
 
 
 
Perustamani yhteisöblogi, jossa olen yksi kirjoittajista. Blogi on eräänlainen muotiblogi. Korostus sanalla eräänlainen.
 
 
Kotisivuillani on tietoa kirjoittamistani kirjoista, niiden esittelyt, mainokset ja myyntipaikat.
 
 
****
 
Ai, paljon blogeja? Joo. Myönnän. Mutta ei se mitään. Enemmänkin voisi olla.
 
Käsityöblogia en kuitenkaan perusta.