Obeesia, Äijä ja Ally ovat lahjoneet minua ja kertoneet rakastavansa blogiani. Oi! Minäkin rakastan sitä! Nyt kun taas jaksan jopa päivittää jonkin verran. Kiitos.

2081068.jpg2081068.jpg

Ohjeitten mukaan minun pitäisi laittaa rakkaudentunnustusta eteenpäin seitsemälle bloggaajalle, mutta koska aivoni ovat edelleen kuumeen pehmentämät ja sydämeni niin täynnä rakkautta, tunnustus menee teille kaikille eli juuri

sinulle

2081076.jpg

HPY on perustanut omaa nimeään kantavan tunnustuksen, joka annetaan blogeille, jotka ovat HPY. Normaalistihan olen aika angst, mutta näin tautisena ja doupattuna lähes HaPpY, joten kiitän kunniasta!

Eteenpäin en tätä tunnustusta anna, vaan pidän sen itselläni, koska aina välillä, silloin tällöin, minun on saatava vahvistusta siihen kuinka olla hApPy.

***

Malmin Polgara haastoi minut mukaan karkkimeemiin eli minun pitäisi kertoa viisi irtokarkkilajia, jotka änkevät pussiin kaupassa. Jos ja kun eli silloin tällöin (hahaha) syön karkkeja, ne eivät ole irtareita vaan suklaata ja suklaasta ykkönen on tällä hetkellä Fazerin Lontoon Rae-levy. Jos sitä ei ole, tyydyn Fazerin maitosuklaaseen.

Kuvaa suklaasta ei ole laittaa, koska kääre on jo roskissa. Haasteen ohjeet ovat:

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi...

Heitän haasteen eteenpäin jokaiselle herkkusuulle!

***

Toivottavasti muistin kaikki saamani palkinnot ja haasteet -viime päivät ovat vähän sumun peitossa...