EDIT. 28.10. klo 15.25: Videoblogissani on videontynkää Kirjamessuilta.

xslide1.gif xslide2.gif


Vaikka SusuPetal ei olekaan Blogilistalla luokitellut itseään kirjallisiin blogeihin, niin tehdään nyt poikkeus eli tässä kuvasatoa Helsingin Kirjamessuilta lauantailta 27.10.

Messujen aamukahvit nautin Taru ja Tarmo Väyrysen seurassa. Kiitos, oli mukava tavata! Kahvien jälkeen kiertelin kojuja. Ostin vain yhden kirjan, Juha-Pekka Koskisen Kirjailija, joka ei koskaan julkaissut mitään.
Kirjojen selaamisen ja ostamisen sijaan otin valokuvia. Tungos alkoi olla melkoinen. Hyvää luonteen kasvatusta. Kärsivällisyys on hyve. Kyllä.

Iltapäivällä pelastin Saaran myyntihommista ja nautimme baarin antimista. Maistui, ja taas jaksoi kierrellä. Kuvasin J. Pekka Mäkelää, jonka tapasin myöhemmin ruuhkaisilla käytävillä (Nedut on vielä lukematta!). Parnassosta tuttu Jarmo Papinniemi haastatteli Jarkko Tonttia ja istahdimme kuuntelemaan. Haastattelun jälkeen vaihdoimme muutaman sanan Karri Kokon kanssa ja kättelimme myös Papinniemen (hmmm, SusuPetal alkaa olla aika kirjallinen blogi nyt, ellei tämä juttu ala loppua...hahhah).

Jano. Niinpä suunnistimme olusille. Maistui. Kyllä.

Mukava päivä. Asia, joka minua kyllä suuresti ihmetytti oli se, että näin Tommy Tabermannin neljässä eri paikassa antamassa haastattelua. Siis, sekosinko minä laskuissa vai onko kirjailijoista/runoilijoista pula?