822566.jpg

 

Leikittäis et tää olis menos kouluun. Tää olis ekal luokal.

Se olis äiti. Se tulis herättään tätä mut tää ei haluu herätä. Sit se äiti huutais. Huuda nyt. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sit tää nousis mut ei haluis aamupalaa ku on paha olo.

Se äiti menis takas nukkumaan. Paa se sinne sänkyyn.

Tää laittais vaatteet päälle. Vaikka ton pinkin teepaidan ja farkut. Anna ne tänne. Noin. Nyt tää olis valmis. Tää ottais repun ja lähtis. Tää ei muistais käydä pissalla eikä tää muistais ottaa avainta mukaan..

 

Se olis nyt sit ope. Ota toi brätzi, se on ope. Se sanois päivää ja tervetuloa ja tää menis istumaan tähän pulpettiin. Tää ei haluu jutella kenenkään kanssa. Tää ois vaan ihan hiljaa.

Se ope antais aapisen ja sanois et kuka osaa kirjoittaa oman nimen saa kirjoittaa sen kirjaan. Tää osaa kirjoittaa mut ei haluu. Täl olis nyt maha kipee.

 

Nää menis nyt sit kaikki syömään. Otetaan nää kaikki brätzit ja laitetaan jonoon. Tehdään pitkä jono ja huudetaan ja otetaan ruokaa.

Tää ei söis. Tän mahaan sattuis ja ois pissahätä mut tää ei tietäis mis vessa on. Se ope sanois et kyllä sun on syötävä ja sitten se ope laittais ruokaa lautaselle ja tää söis mut sitten tää oksentais ja pissat tulis housuun.

Sit nää kaikki naurais ja se ope sanois että et kai sinä ole sairas ja ei sairaana saa tulla kouluun ja mene nyt kotiin.

 

Tää lähtis kotiin eikä se muistais ottaa reppuu koulust. Tää tulis kotiin nyt. Tää joutuis soittaan ovikelloo ku ei oo avainta. Tää soittais kauan ku se äiti vielä nukkuis. Ota nyt se äiti siit. Sit se äiti tulis avaan ovee ja alkais huutaa ja kysyis et eiks tääl saa hetkenkään rauhaa ja miks sä tulit jo nyt koulust ja mee pihalle että saa olla rauhassa.

 

Täl olis vieläkin märät housut kun se menis keinuun pihalle.