The Fabulous Thunderbirdsien solisti ja huuliharpisti Kim Wilson esiintyi bändinsä Blues All Starsin kanssa tiistaina Birdlandissä, tänä vuonna avatussa jazz-kapakassa Helsingin Mannerheimintie kutosessa. Birdlandissä on livemusaa ke-la ja tämän päälle vielä erikseen special keikat.
Eka käyntini Birdlandissä oli Wilsonin keikka. Paikka oli sopivan kokoinen pienehkö klubi, jossa äänentoisto oli miksattu siedettäväksi eli ei tarvinnut korvatulppia. Ravintola oli sisustettu mukavan ruskeaksi ja talosta löytyi myös tupakkahuone, joka tällaiselle väentungos- ja small talk-ahdistuneelle osoittautui hyväksi paikaksi rauhoittaa hermoja ennen keikan alkua.
 
Keikka kesti vajaa kaksi tuntia. Wilsonin ääni oli entistä muhkeampi iän ja massan lisäännyttyä ja miehen huuliharpun soitto oli maagista. Kuulema Muddy Waters on ylistänyt Wilsonia sanoen, että tämä on päässyt lähimmäs Little Walterin huuliharppusoundia kuin kukaan muu.
 
Keikasta on asiantuntevampi arvostelu täällä, mukana myös bändin jäsenten (mm. Larry Taylor) esittely.
 
Valitsin sunnuntaiklassikoksi vanhojen aikojen kunniaksi The Fabulous Thunderbirdseiltä vuodelta 1982 kappaleen Neighbor Tend to Your Business T-Bird Rhythm-älppäriltä. Toisessa videossa Kim Wilson revittelee huuliharpulla, nauttikaa!!!

Muita nautittavia klassikoita täällä.