446144.jpg

Tiedätkö mitä. Lapset eivät ole huomenna. Ei ole sellaista, että odottaa heidän kasvavan ja sitten alkaa tehdä heidän kanssaan jotain sellaista, mitä itse haluaa tehdä. Ei, sellaista ei ole.

Lapset ovat nyt. Eivät he ole täällä huomenna, eivät tulevaisuudessa, eivät silloin kun sinä itse haluat. Ehei, silloin he ovat jo menneet, eivätkä he kaipaa sinua.

Olet myöhässä. Armottoman myöhässä ja ihan omaa syytäsi.

Lapset ovat nyt, eivät he odota sitä, että sinulla on aikaa, että sinä olisit kiinnostunut, sillä siinä vaiheessa, kun sinä o l e t kiinnostunut, huomaat olevasi yksin ja mietit, miksi kukaan ei tule, miksi kukaan ei välitä, miksi, miksi, miksi.

Sinä voit kulkea yksin, voit ajatella, että ei ole olemassa muita kuin sinä itse, se oikeus sinulle suotakoon, mutta älä tule itkemään minulle, ettei kukaan puhu sinulle ja miksi he eivät välitä.


Lapset.


Miksi he eivät kerro sinulle mitään, miksi he eivät huomanneet, kun otit laukkusi ja lähdit ovesta. Ei kukaan jäänyt vilkuttamaan, miksi olisi? Et ollut koskaan läsnä, et täällä. Olit tulevassa, odotit, että jotain tapahtuisi, että lapset kasvaisivat, että niiden kanssa voisi tehdä jotain, että he eivät olisi niin helvetin tylsiä ja saatanan tyhmiä, sillä sellaistahan sinä et voi sietää.


Tyhmyyttä.


Ja lapset ovat sellaisia mielestäsi, koska he ovat eri mieltä kuin sinä, voi, voi, voi, että niin onkin. Epäloogisiakin ja takertuvat epäolennaisuuksiin. Kristallin kirkas logiikka puuttuu, paha, paha.

Älä tule itkemään, älä helvetti valita. Teit valintasi. Nyt ei kelvannut sinulle, valitsit sen, mikä on oleva, tuleva. Tyydy siihen.