224085.jpg

SusuPetalin blogi täyttää tänään vuoden.

Sadannen päivityksen yhteydessä kerroin vähän blogin synnystä ja kirjoitustavoistani, joten ei niistä nyt sen enempää. Sen sijaan voisin valottaa(koska sitä on välillä kysytty), mistä tämä blogi sai nimensä.

SusuPetal. Nimen etymologia löytyy Frank Capran jouluklassikosta It's a wonderful life. Zuzu's petals on englanninkielinen kirjoitusmuoto, suomensin Zuzun terälehdet SusuPetaliksi. Kadonnutta Zuzu Petalia metsästää myös rokkidekkari Ford Fairlane Renny Harlinin samannimisessä elokuvassa. Unfuckingbelievable!

Vuosi on mennyt itse asiassa aika nopeasti, ja vuoteen sisältyy vain kahden päivän jakso, jolloin ajattelin, että ei tässä bloggaamisessa ole mitään mieltä.
Aika nopeasti ohimenevä mielenhäiriö siis.  
Eli suurimman osan aikaa kirjoittaminen blogiin on ollut mukavaa. Jotain piristystä tosin piti keksiä, jotta lukijat eivät puutuisi ja räätyisi SusuPetalin inhorealistisen maailmankuvan painosta, ettei kaikki olisi susupetalmaisen ankeaa, joten elokuussa julkaisin blogissa Aapisen ja ensimmäinen jatkokertomus ilmestyi saadakseen sitten seuraa toisesta jatkiksesta myöhemmin. Kahdennen sadan kirjoitukseni kunniaksi tein tilausrunon, se tuntui ihan hauskalta tavalta runoilla, joten sitä lajia saattaa tulla lisää.

Syyskuun lopussa merestä nousi RunoSaari, jonne siirryin lastenrunojeni kanssa. RunoSaari on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät loruilusta ja lyriikasta(nehän ovat kuin kaksi marjaa:))

Että tällaista. Tällä kertaa. Kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille. Ilman teitä olisin aika ohut tarina.

Juomaa on tarjolla kaikille, oman maun mukaan, ja jos käy hyvä tuuri, pitopalvelusta saamme ruokaa. Jos taas on huono tuuri, niin...???


susupetal