Edit 25.6.08 klo 20.34: Ja lisää uusia jäseniä, katsokaa alemmas, alemmas, alemmas.....

 

 

Edit 24.6.08 klo 17.12: Seura on saanut kolme uutta, verevää ja kerrassaan muutenkin kelvotonta jäsentä. Skrollaa aaaaalaaaaas ja lue, ketkä ovat tehneet elämänsä viisaimman päätöksen.....ja miksi tämä blogi ei päivity blogilistalla, vaan herjaa latausvirhettä, kun minä juuri lisäsin tänne upouutta informaatiota, häh?

 

No, siitä huolimatta, jatkan päivittämistä.

*****


 

 

Kelvottomien Kirjailijoiden Seura on kerännyt riveihinsä karttuisan joukon, toinen toistaan kelvottomampia jäseniä, jotka eivät todellakaan halua kätkeä kynttilöitään vakan alle. Näissä ihmisissä on potkua!

 

 

 

Seuraavaksi jäsenistön esittelyä meriitteineen:

 


 

 

Isopeikko, joka haluaa olla ulkojäsen ollakseen sekä sisällä että ulkona. Ihailtavaa moninaisuutta siis!

 


 

 

Iisi, joka on päässyt kiusallisesta vaivasta olla nero jo hyvin nuorella iällä.

 


 

 

Itkupilli, joka yrittää kahlita runosuontaan löytämällä kirjoitustaidon.

 


 

 

Celia harrastaa ostoslistojen kirjoittamista, tosin unohtaa ottaa listat mukaan lähtiessään kaupaan. Myös aikalaisromaanien kirjoittaminen sujuu.

 


 

 

Elegia, seura- ja kerhokoditon, arvelee löytäneensä uuden kodin Kelvottomien Kirjailijoiden Seurasta. Onnen kyyneleet eivät valehtele.

 


 

 

Mari otti esille aina niin tärkeän ekologisen näkökulman: miksi tuhlata kyniä ja mustetta, kun voi kirjoittaa kuvilla. Hienoa!

 


 

 

Refanutin sanat jäävät pään sisään, mikä on omiaan wannabe-olennolle.

 


 

 

Hennan ansioluettelo oli vaikuttava. Minuun teki suurimman vaikutuksen Hennan ala-asteen opettajan luja usko oppilaansa monisatasivuisen aineen kuoriutumista romaaniksi, sikäli mikäli Henna joskus saattaisi työnsä päätökseen.

 


 

 

Äijä tunnustautui epäsosiaaliseksi kansalaispassivistiksi, joka tervehtii ilolla seuraa, jossa ei ole vuosikokouksia, ei puheenjohtajia, ei sihteereitä.

 


 

 

Mymskä riemastui huomatessaan olevansa kerrankin riittävän kelvoton johonkin seuraan. Upea asenne! Mymskä toivoi myös seuralle omaa teepaitaa.

 


 

 

Lepis mainitsi ansioikseen erinomaiset erakon kykynsä ja suoranaisen vastenmielisyyden kaikenlaisia happeningejä kohtaan, joissa voisi ihmisiä kohdata. Lepis osaa myös lyödä palloa.

 


 

 

Saara halusi liittymistarjouksena teepaidan, jota Mymskä ehdotteli. Odotan edelleen jonkun tarttuvan toimeen, suunnittelevan teepaidan, painattavan niitä riittävästi ja hoitavan jakelun jäsenistölle.

 


 

 

Poplar lupasi jatkaa kelvottomana olemista ja vielä kehittyäkin siinä jalossa taidossa! Hienoa!

 


 

 

Kari tunsi liikutusta löytäessään seuran, johon kerrankin kelpaa. Herttaista.

 


 

 

Tuima oli oitis laajentamassa seuran toimintaa, sillä hän arveli, että ilmeisesti sivu-, ala-, kannatus-, vastustus- ja tukiosastoja voi vapaasti perustaa seuran liepeille. Näin on.

 


 

 

Lähteenmäki halusi ehdottomasti mukaan, mutta tiedusteli myös varovasti, mistä minä keksin kaikenlaista. Höh, en minä tätä keksinyt, vaan Taru. Minä vain toteutin ajatuksen, kun sain lääkitykseni taas kohdilleen.

 


 

 

Savisuti on myös ollut opettajansa toivo. Erinomainen ansio tähän seuraan! Nykyään Savisuti kirjoittaa savella. Se on hienoa, sillä me emme ole tässä seurassa todellakaan mitenkään rajoittuneita.

 


 

 

Polga kirjoitti ensimmäisen kirjan 10-12-vuotiaana ja ihmettelee edelleen, miksi kirjaa ei julkaistu. Oivaa seura-ainesta! (hmm, olikohan Polga tyrkyllä Kauppiaitten Kustannuksen Kompassi-sarjaan? Aikoinaanhan mm. Arto Melleri-vainaa – tosin silloin vielä elossa- julkaisi ensimmäisen kirjansa ko. sarjassa)

 


 

 

Reine ilmoitti jo kuusivuotiaana olevansa isona "kirjailia", joten selvää seurakamaa! Reine myös kieltäytyy vetämästä rajaa taiteen ja viihteen välille, mikä on aina ilahduttavaa.

 


 

 

Amelie on kahdeksan vuoden iässä piinannut Otavan kustannustoimittajaa lähettämällä kirjeitä ja soittamalla kuukauden ajan ja tarjonnut kirjaansa julkaistavaksi. Kirjaa Amelie ei tosin ollut kirjoittanut, mutta halusi vain varmistaa, että jos kirjoittaisi niin kustannettaisiinko se.

 


 

 

Helmipöllö tuo ripauksen eksotiikkaa seuraan kirjoittaessaan sulkakynällä. Toivottavasti sulkakato ei yllätä!

 


 

 

Sirokko arvelee olevansa kelvoton haamukirjoittaja, koska ei ole vieläkään saanut vastausta Rilkeltä. Kannattaa yrittää edelleen sinnikkäästi!

 


 

 

Kirsi arvelee, että kirjan tekeminen on liian työläs prosessi, mutta haluaa kuitenkin liittyä seuraan, koska se on niin mukava.

 


 

 

Satujatar uhkaa kirjoittavansa joskus vielä kerran kirjan, on kuulema hokenut tätä jo niin kauan, että se riittää perusteeksi seuraan hakeutumiselle.

 


 

 

Maurelitan esiteininä kirjoittama kirja hävisi tuhkana tuuleen oman käden kautta. Juuri tuollaista toiminnallisuutta seura kaipaa!

 


 

 

Helvihanna ilmoittaa urakoivansa suuresti, jos pääsee kirjoittajakurssille, mutta epäilee haukkaako liian suuren palan himottavaa kirjallisuuskakkua. Ei huolta, tässä seurassa uskomme santsaamiseen.

 


 

 

Mk kuuluu selvästi seuraan, koska hän kirjoittaa kelvottomalla käsialalla jatkuvasti raportteja joiden sisältöä ei moni voisi todeksi uskoa.

 


 

 

Hepoliini haluaa ehdottomasti liittyä seuraan, syitäkin on moninaisia kuulema, ja Hepoliini miettii jo sen teepaidan disainaamista.

 


 

 

Kaistaton miettii Pilotin konkurssin jälkeen vakavasti seuran ulkojäsenyyttä, sillä se olisi hänenlaiselleen epäsosiaaliselle soutaja-huopaajalle juuri oikeanlainen kerho.

 


 

 

Taru, idean luojana, haluaa ehdottomasti mukaan, koska niin moni jalo nimetön ja nimellinen jo on nimenomaan nimellisesti mukana.

 


 

 

SusuPetal nyt änkeää itsensä aina kaikkeen, joten eipä kai häntä voi kieltää liittymästä seuraan, vaikka mieli tekisi.

 


 

 

Tässä siis seuran nykyiset jäsenet. Meriitit ovat jokaisen omia lausumia, en siis ole vääristänyt totuutta tahi tahallisesti panetellut ketään.

 


 

 

Kelvottomien Kirjailijoiden Seuraan voi liittyä edelleen, jäsenkiintiöihin emme uskoa, emme hakuaikoihin, emme hakumenettelyihin, emme oikeastaan mihinkään. Seurasta voi myös erota koska tahansa, miten tahansa ja missä tahansa.

 


 

 

(kertokaahan, jos linkit eivät toimi -silmät ovat ihan ristissä moisesta linkittämisestä)

 


 

 

uusimmat kelvottomat:

 


Liisa

 

, joka on julkaissut yhden kelvottoman käännöksen! Upeaa, monikielistä kelvottomuutta!

 


Kaura

 

, jonka suunnitelmissa on julkaista muhkea aikalaisromaani 120-vuotiaana! Siinä teille nuoret tavoitetta kerrakseen!(hmm, miksi tämä nyt pysyy boldattuna, eikä häviä, höh....)

 


Karpalo

 

, joka ei säästele itseään kirjoittamiselta edes aamuisin. Ihailtavaa uhrautumista!

 


 

 

ja lisää:

 


Kai

 

on erikoistunut epäkorrekteihin ajatus- ja kirjoitusvirheihin, joten selvää seura-ihmislaatua.

 


Marjaisa

 

epäili, sopisiko runoilija seuraan, mutta vakuutin hänelle, että me olemme täällä hyvin avarakatseisia.

 


Neulekirppu

 

on oivaa ulkojäsenmateriaalia, koska on aivan ulkona mikä on homman nimi ja on muutenkin aina ulkona.

 


 

 

(täytyy kyllä todeta, että itsellenikin on aika mystistä mistä tässä on kyse, mutta ei se haittaa, pääasia, että jäseniä tulee paljon...)

 


Obeesia

 

tahtoo mukaan, koska on niin kelvoton, ettei osaa edes perustella mitenkään haluaan. Mielestäni siinä on perustelua jo yli normien.

 


 

 

SIIS, MEITÄ ON JO KOHTA NELJÄKYMMENTÄ KELVOTONTA!

 


Maaria

 

on harrastanut monipuolista kirjallista uraa ja keskittyy nykyään ristisanatehtäviin. Loogista ajattelua arvostamme, hienoa!

 


Valpuri

 

ei uskalla lausua sanoaa kirjailija kuin humalapäissään, joten hyvästi selvä päivä ja tervetuloa!

 


Rooibosin

 

lapsuuteen kuului luonnollisena osana kirjeiden kirjoittaminen Saddam Husseinille ja kirjojen plagiointi. Esimerkillistä kelvottomuutta!

 


Olli

 

arvelee tulleensa kotiin, niin -there's no place like home, Toto, eikun Olli.

 


Hansu

 

tahtoo mukaan ja mukaan hän pääsee!

 


DJ

 

on kelvoton äitinä, vaimona, siis miksei myös kirjailijana! Ihailtavaa monipuolisuutta!

 


Alastalo

 

suorastaa HUUTAA päästä mukaan, joten HUUTOON on vastattava!

 


jl

 

on saanut todella vähän aikaan, eikä tulevaisuus näytä se ansiokkaammalta, joten seuran jäsenyys on taattu!

 


 

 

Lumikide arvelee olevansa kelvottomista kelvottomin, joten mitä turhia väittämään vastaan. Tervetuloa:)

 


 

 

HPY kirjoittaa käsittämättömiä monella kielellä -arvostamme tuollaista kielitaitoa suuresti, kirjoitustaidosta viis!

 

 

 

Ubbu kertoo lehmiensä nauttivat runoista, joita kirjoittaa, joten miksi me olisimme kanttuja krantumpia?

 

 

 

Serenitas sanoo olevansa diibadaapan asiantuntija, harrastavansa puppugeneraattoreita ja muuta yhtä kelvotonta -mainiota seura-ainesta!

 

 

 

Petteri on erikoistunut kelvottomiin historiikkeihin, erinomainen ominaisuus!

 

Salka

 

ei ole päivittänyt blogiaan neljään kuukauteen, joten hän osoittaa erinomaisesti kelvottomuuttaan!

 

Pirjo

 

osoittaa moninaisesti kelvottomuutensa mm. kypsyttämällä käsikirjoitusraakiletta kymmenen vuotta! Tuota jos mitä kutsun kärsivällisyydeksi!

 

Timon

 

meriittilista on huikaiseva -noukin sieltä kadehdittavimman kyvyn: kymmensormijärjestelmän hallitsemisen! Vau!

 

mm

 

kertoo tulleensa keitetyksi monessa liemessä ja voissa on kuulema vähän paistettu. Say no more! Herkullista seura-ihmistä!

 

Kuusirannan emäntä

 

on aloittanut jo kaksi kirjaa ja veikkaan, että jatkoa seuraa!

 

Maaretan

 

ansiokkaaseen kirjalliseen uraan kuuluu mm. 15 päiväkirjaa, kuulema täynnä itsetutkiskelua, joten tervetuloa!

 

Blue

 

on tehnyt rajun tempun kelvottoman kirjailijan urallaan: hän on lopettanut kokonaan blogin kirjoittamisen! Vau, aika uskomatonta yltiöpäisyyttä!!!!!

 

Jaryn

 

hakemus on Turun murteella, jota vain harvat, valitut ja todella älykkäät ymmärtävät. Eniten minuun teki vaikutuksen Jaryn meriiteistä osallistuminen konekirjoituskurssille, jotta hän voisi tehdä vaikutuksen runotyttöön. Jotenkin niin lyyristä, selvää seura-ainesta siis.

 

Mariarilla

 

on esittää mustaa valkoisella todisteet kelvottomuudestaan, eikä minulla ole mitään syytä epäillä rehellisiä seuralaisia!

 

Osmo Poliitti

 

on erikoistunut dead linejen venyttämiseen: suunnitteilla on ollut kirja ennen 30 ikävuotta, sitten ennen neljääkymppiä ja nyt yritys on saada se kirja aikaiseksi ennen viittäkymppiä. Ihailtavaa joustavuutta!

 

Hamalainen

 

tunnustaa kirjoittavansa tosi hyvin, mutta jostain syystä sekä kansallinen että kansainvälinen läpimurto ovat jääneet tapahtumatta.

 

Yksityisetsivä

 

on universaalin arkkityyppisen kuvitteellisen satunnaiskirjan alkuperäisomistaja. Kuulostaa niin käsittämättömältä, että täytyy olla seura-ainesta!

 

Johannes

 

on niin seuraihmistä, sillä jättämästään kolmesta kommentista minulle ei selvinnyt, hakeeko hän seuran jäsenyyttä vai ei! That's my boy (hakee kuulema -kysyin sitä ihan suoraan)

 

Kirsti

 

on päättänyt liittyä arvoiseensa seuraan.

 

Anne

 

osoittaa kelvottomuutaan laajalla rintamalla -ihailtavaa moninaisuutta.

 

Ruohon

 

kelvottomuus on aika omintakeista: hän on aloittanut historiallisen romaanin ja päässyt riville kaksi! Vau!

 

Villiviini

 

on kypsytellyt viimeiset 30 vuotta tietokirjaa -hmmm, hiljaa hyvää tulee...

 

Hirlii

 

sanoi ei lemmenpuuhille, joiden avulla olisi saanut novellinsa julkaistuksi, aika kelvotonta tai sitten ei.

 

 

 

Mari kertoo, ettei ikää ole nimeksikään, mutta kelvottomuutta löytyy sitäkin enemmän. Motivaatio kirjoittamiseen ei puutu, toteutus vain hieman ontuu (Mari ei ollut jättänyt linkkiä mihinkää)

 

Pillin

 

menneisyyteen kuuluu Kolmiokirjan Kirjoittamisen Korkeakoulu, jonka aina katson meriitiksi. Tosin se ei osoita kelvottomuutta, mutta onneksi tässä ei olla niin nokon nuukia. Kelvottomuus on asenne, ei meriitit.

 

Saanelin

 

urakehitys on ollut suorastaan kelvoton, kirjoittamisen satujen takia hän tuli pois potkaistuksi pyhäkoulusta ja siitä se ura urkeni, nykyään hän kirjoittaa säännöllisesti Kuluttajariitalautakunnalle.

 

Iiris

 

ei saa edes selvää käsialastaan -sangen kelvotonta!

 

Kuutar

 

pursuaa ideoita, mutta mitään ei päädy paperille. Epäsosiaalisuuttakin löytyy, joten ihan oikeassa seurassa!

 

Wella

 

kertoo inspiraationsa olevan usein hukassa, mutta arvelee, että ehkä seuraaavassa elämässä jotain tulosta voisi syntyäkin. Ihailtavaa optimismia!

 

Helinä

 

on aina haaveillut loistokkaasta kirjailijanurasta ja seura on juuri omiaan uran odotukseen!

 

Utuinen

 

haluaa seuraan juoksujalkaa, joten tervetuloa! Ripeät kintut ovat aina hyvästä.

 

Jouni

 

kirjoittaa joutavia, jonninjoutavuus sopii seuraamme!

 

Mummy

 

tuo seuraan tuulahduksen egyptologista mytologiaa -kuulema sielläkin on toiveita kirjallisesta urasta, joten tervetuloa!

 

 

 

Inkeri kertoo olevansa päiväkirjamärehtijä ja hän arvelee, että romaanialoituksistaan saisi kelvollisen kokon.

 

Muskeli-Netta

 

on mielestään itseoikeutettu jäsen tuotantonsa perusteella, joten mikä minä olen sitä asiaa kiistämään:)

 

Pauliina

 

aikoo kertoa touuden rantatytöstä, ja koska seura arvostaa suoraa puhetta ja rehellisyyttä, niin tervetuloa.

 

Auringonkukkametsän

 

paperi on virtuaalista -hyvinkin ekologista siis, tervetuloa seuraan.

 

 

 

Kettu ei pidä itseään sen kelvottomampana kirjailijana, oli sitten kyseessä kynä ja paperi tai neula ja lanka. Kerrassaan kelvotonta!

 

Allyalias

 

arveli, että lahjomalla minut hän osoittaa kelvottomuutensa. Muuten hän pitää itseäään kelvottomana jopa kelvottomaksi kirjailijaksi. Lahjonta kannattaa aina, suosittelen sitä lämpimästi.

 

Anioni

 

kertoo olevansa wannabe-kirjailija, joka ei koskaan heitä vanhoja tekstejään pois -kouluainekirjoituksetkin ovat tallessa!

 

Siskotuu

 

on kuulema järjettömän kelvoton niin kirjailijana kuin kaikessa muussakin!!!

 

Vaiheinen

 

ajattelee pelastavansa ohimennen maailman odotellessaan seuraan pääsyä, joten päästääksemme hänet pälkähästä, seuran jäsenyys on myönnetty nyt!

 

Ritu

 

on niin kelvoton, ettei osaa edes kopioida himoitsemaansa jäsen- ja kunniamerkintää. Tooosi kelvotonta!

 

Hallatar

 

tahtoo mukaan, joten tervetuloa mukaan!

 

Oliver Kaima haluaa seuran jäseneksi sormien kramppaamisesta huolimatta. Sisukasta!

Aimarii ihmettelee, miten jäseneksi pääsee. Näin. Nimi vain listaan :)

riittaHelinän
blogissa on kuvallinen todiste siitä, että kirja voi olla yhden kappaleen ja kahden lauseen mittainen. Ainakin toistaiseksi.

hdcanis ei odota Nobelia, ei Finlandiaa, joten hän saakoon KKS:n jäsenyyden, koska se on niin paljon tyylikkäämpää.

Maahiska kertoo olevansa se-jonka-runoja-ei-julkaise-kukaan, joten juuri sopiva jäsen tähän seuraan!

Hasufelin
päässä on kuulema monta kirjottamatonta kirjaa. Hienoa!

Lastu kertoo olevansa usein sanaton. Hiljaisuus on upeaa!

Temen mielestä hänen IT-alan tekstinsä ovat niin surkeita, että surkeatkin tekstit ovat hyviä niiden rinnalla.

HooKoo on sitä mieltä, että kirjoittaminen on kiva laji ja miettii jopa blogin perustamista!

Vilukissi haaveilee vinttihuoneessa kirjoittavansa kirjan.

Unelmikko kertoo omaavansa luku- ja kirjoitushäiriön, ja sydämmeen mahtuvan kaksi ämmää, joten tervetuloa!

Marjutin äiti povasi Marjutille kirjalijan uraa, mutta ei ollut kuulema oikeassa.

John on ollut niin kelvoton, ettei ole huomannut liittyä seuraan aikaisemmin!

Katti kirjoittaa sanoja peräkkäin, hapuilevia lauseita. Niin me muutkin kelvottomat!

Sorretulla on blogi, ei kotisivuja -sekin on jo paljon:)

Ippu on syntynyt ulkopuoliseksi, kevottomaksi, oudoksi jopa itsensä silmissä. Asenne kohdallaan!

Satu on kirjoittanut neljä oikeaa kirjaa, joista yhtäkään ei ole julkaistu!

Cutte kertoo yrittävänsä mielikuvituksettomana puurtaa novelleja ja löytää kirjailijan identiteettiä.

Tapsi on erikoistunut kroonikoihin, eikun kronikoihin.

Peikkotyttö Menninkäinen on niin kelvoton, ettei usko edes itse omiin tuotoksiinsa!

Outilla on monta syytä haluta liittyä seuraan -yksi tärkeimmistä on hienon plakaatin saaminen kotisivujen seinälle! Sen lisäksi hän on mukava nainen.

Wilma Edwina kertoo olevansa kelvoton ja mitätön!

Salainen Satu kertoo, että on haaveileva runoilija, jonka riimit roikkuvat vielä narulla ja kielikuvat ontuvat. Kelvollista kelvottomuutta!

Pisara on useammin kuin usein kelvoton ja haluaa diplomin!

ChinCilla ilmoittautuu myös iloiseen joukkoon.

 Sylviira on myös kelvoton kirjailija.

Famu falsetissa on ansiokkaati kirjoittanut näytelmiä, joita kukaan ei ole ymmärtänyt ja lauluja, joita esitetään falsetissa.

Heli osaa laittaa sanoja peräkkäin!

Sirkka on tottunut kirjoittamaan englanniksi, mutta suomikin sujuu!

Genoveeva kirjoittaa kunhan saa aikaiseksi. Ja julkaisee. Tai sekä että! Asennetta!

Onnenpuusta piti tulla isona kirjailija, mutta hän epäilee, ettei ole vielä tarpeeksi iso!

Oiva on mielestään kaikista kelvottomin tekstinsuoltaja, joka rääpii siellä täällä.

ps:n meriittilista on pitkä ja valkoinen.

Ollakovaiein kaunokirjallinen ansioluettelo on komea: hän on kirjoittanut kaksi romaania (toinen tuli bumerangina, toista ei kehtaa lähettää koskaan), on kirjoittanut yhden runokokoelman (joka sai ei kiitos -kirjeen kustantamosta), on kirjoittanut monen monta novellia, on osallistunut moniin kirjoituskilpailuihin novelleilla ja runoilla ja esseillä eikä sijoittunut yhdessäkään, on saanut koulussa monta kymppiä ainekirjoituksesta.

Juha on jo julkaissut yhden kirjan netissä, aloittelemassa uutta 700-sivuista.

Kiirepakolainen tuntee olevansa kelvottomuudessaan etuoikeutettu, joten mitäpä siihen on vastaansanomista.

Hukka on hukkateillä, onneksi löysi seuraamme!

Aves on uusin jäsenemme, tervetuloa!