Obeesia antoi minulle tällaisen tunnustuksen, josta suuri kiitos. Tapoihin kuuluu jatkaa tunnustusta eteenpäin eli levittää hyvää, seuraavin ohjein:

1447398.jpg

1. Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5 blogille, joilla sitä ei vielä ole.
2. Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!
3. Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle!
4.  Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin.Hmm, miten nämä ohjeet tuntuvat aina niin vaikeilta ymmärtää...no, linkittäkää miten mielenne tekevi te viisi, joille tämän tunnustuksen haluan antaa. Itse asiassa kaikille bloggaajille olisi tämän tunnustuksen voinut antaa, koska kaikillahan kai on joku tarkoitus bloggaamiseensa. Eihän tässä muuten olisi mitään järkeä...???


No, enivei, tässä he ovat. Annan myös oman, subjektiivisen selitykseni sille, minkä arvelen olevan heidän bloggaamisensa tarkoituksen:))


1447398.jpg
Algeriassa asuvan Sirokon blogin tarkoitus on tutustuttaa minut sikäläiseen elämänmenoon, jonka hän tekeekin erinomaisen viihdyttävästi, niin sanallisesti kuin kuvallisesti.
1447398.jpg

Visuaalisella runoilemisella ja sanoilla leikittelyllä on tarkoitus saada silmäni aukenemaan, mieleni avartumaan ja mielikuvitukseni laukkaamaan. Tässä kaikessa Kaistaton onnistuu erinomaisesti.1447398.jpg


Minähän olen niin cityihminen, etten erota voikukkaa leskenlehdestä, joten luonnon kuvailulla, jota Raija tekee, on tarkoitus perehdyttää minut mahdollisiin seikkailuihin, jos joskus sattuisin eksymään kaupungista luonnon helmaan. Erinomainen kuvaaja, joka rakastaa luontoa.


1447398.jpgHepoliinin tarkoitus bloggaamiseen on ravistella minun synkkää maailmankuvaani hulvattomilla jutuilla ja loistavilla kuvilla. Hepoliini on hauska tai sitten minulla on sairas huumorintaju:)1447398.jpg


Sää puhututtaa, meteorologia on mielenkiintoista ja sää koskee meitä kaikkia. Parhaimman tiedon säätilasta saan Paulin blogista, jonka tarkoitus on pitää minut ajan tasalla jo pari päivää etukäteen.
Ennakointi on välillä kätevää!


Kun kumartaa yksille, pyllistää toisille, mutta kohtuuden, ajankäytön ja palstatilan nimessä...olisiko minun pitänyt ojentaa tämä tunnnus kaikille niille noin kahdelle sadalle blogille, joita seuraan????

Olisi.

1447398.jpg1447398.jpg1447398.jpg