292815.jpg

-Mä en aio hankkii lapsii ku mä tuun isoks.
-Kyllä mä vaan.

-Se on ihan hullua. Lapsist ei oo muuta ku haittaa. Vauvatkin huutaa ihan koko ajan, kun ne syntyy, eikä kukaan saa nukuttua ja sit sitä vauvaa pitää kantaa koko yön ja päivän. Ja se synnyttäminenkin on kamalaa.
-Millai?

-Se sattuu niin paljon että tekis mieli tappaa itsensä. Miehet pääsee helpommalla. Niiden ei tartte synnyttää. Ne vaan tulee iseiks ja sit ne lähtee pois ja sit äiti jää yksin ja joutuu kantamaan sitä vauvaa ihan yksin kaikki yöt.
-Kamalaa.

-Lapset on kamalii. Ne ei ees tottele vaan tekee äidin hulluks ja sit äiti hermostuu ja alkaa huutaa ja sit se itkee ja sanoo et se lapsi on koko ajan tiellä. Ei niinku ulkona vaan sisällä tiellä. Eikä äiti pääse pakoon vaikka sen tekis mieli hypätä ikkunasta.
-Kamalaa. Siin kuolee.

-Niin kuolis, jos hyppäis. Ja sit ne lapset kiusaa äitii ihan tahallaan niin ettei se äiti saa olla yhtään rauhassa ja koko ajan pitää vaan tehdä sille lapselle kaikkee. Ruokaa ja sellaist. Hetkeekään se ei saa olla rauhassa. Se äiti, ku se lapsi on tahallaan ilkee.
-Mut jos se lapsi leikkis ihan hiljaa tai kattois videoit.

-Niin kai, mut ei lapset oo koskaan hiljaa. Ja sit ku on lapsia, niin ei voi tehdä sitä mitä haluaa, koska sitä lasta ei voi jättää yksin, eikä kukaan muukaan haluu hoitaa sitä. Mummotkaan ei hoida lapsia ku ne vaan käy Tallinnassa ja Espanjassa matkoilla. Ja ite ei pääse minnekään ku on äiti. Koska on se lapsi ja on siin kiinni silleen niinku.
-Mää en oo koskaan käynyt Tallinnassa.

-En mäkään. Mutta me päästään sinne sit ku me ollaan aikuisia. Kuhan ei vaan tuu lapsii meille.