Tuossa viime viikolla kerroin, että olen valmistelemassa romaanikäsikirjoitusta. Työnimenä kirjalle on ollut Valkoiset talot, mutta en ollut varma siitä, onko nimi laisinkaan hyvä, joten pyysin teiltä lukijoilta nimiehdotuksia.

Ehdotuksia tuli paljon, suuri kiitos kaikille. Joukossa oli paljon erinomaisia ehdotuksia ja vielä parempia perusteluja nimille. Olen tässä pyöritellyt eri ehdotuksia mielessäni, käännellyt ja väännellyt nimiä, tuskitellut ja kironnut sitä, että on niin paljon helpompi kirjoittaa tarinaa kuin keksiä tarinalle nimi.

 

Uuna sitten kiteytti kommentissaan näin: Valkoinen talohan on keskus, missä suuret asiat päätetään. VALKOISET TALOT ovat ihmisten elämien keskuksia, missä ihmiset yrittävät päättää omasta elämästään. Eikä se niin helppoa ole, kuten ei jenkeissäkään.

 

Valkoiset talot on ollut kirjan työnimi ja näin ollen se saa kelvata, mutta vasta Uunan kommentti vakuutti minut asiasta, joten Uunalle lähtee kirja sitten ja kun se ilmestyy.

 

Päädyttäni Valkoiset talot-nimeen, aloin sommitella kansikuvaa kirjalle. Tässä on viisi ehdotusta. Itselläni on ehkä oma suosikki, mutta mikä kansi vetoaa sinuun?  Äänestä! Voit kertoa mielipiteesi/perustelusi myös kommenttilaatikossa.

 

 

 

 

1.

 

         

 

    

2.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. 

          

4.

 

5.

  

 

Kansiehdotukset, valitse omasi!
1
2
3
4
5
6 Kaikki on kamalia, tee uusi.
7 Anna ammattilaisten hoitaa asiat
8 Onko sinun ihan pakko julkaista taas?
  
pollcode.com free polls